McAllister bekreftet som assistent i Villa

Det har ligget i kortene en stund nå, og i dag kom meldingen om at Liverpool-legenden Gary McAllister har blitt utnevnt som Gerard Houlliers assistentmanager i Aston Villa. Liverpool som en rød klut for Paul Scholes.

45 år gamle McAllister har forlatt sin post som førstelagstrener i Middlesbrough, og takket ja til jobben som Houlliers assistent på Villa Park. Det bekrefter Aston Villa på sine offisielle nettsider.

Det var i sin tid Houllier som hentet McAllister til Liverpool, på en Bosman-overgang fra Coventry sommeren 2000. Det viste seg å være et sjakktrekk av franskmannen, da McAllister var en nøkkelspiller da Liverpool vant både ligacupen, FA-cupen og UEFA-cupen i 2001. Totalt spilte McAllister 87 kamper for Liverpool, og scoret 9 mål.

Nå håper Houllier utvilsomt at McAllister vil bringe samme lykke til Aston Villa.

Liverpool som en rød klut for Paul Scholes
Foran morgendagens storkamp på Old Trafford uttaler Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Scholes at tanken på å møte Liverpool motiverer ham til å ta ut det lille ekstra. Veteranen mener at det er frykten for å tape for erkerivalen som bidrar til at han er ekstra tent foran disse kampene.

- Du kan ikke skjule det faktum at dette er to lag som ikke kan fordra hverandre. Vi er begge desperate etter å vinne, og jeg tro aldri det vil forandre seg. Man frykter å tape i denne klubben, og spesielt gjelder det mot Liverpool, så forhåpentligvis får vi det riktige resultatet, sier Scholes til Sky Sports.

- Dette er alltid en kamp av stor betydning, men etter skuffelsene mot Everton og Fulham behøver vi en seier mer enn noen gang, da vi allerede har avgitt fire poeng.

Scholes husker ennå med gru 4-1 tapet for Liverpool våren 2009.

- Det var en svært viktig kamp, for Liverpool gjorde det bra den sesongen. De kom til Old Trafford og slo oss. Liverpool hadde ingen stor sesong i fjor, men dette er uansett en kamp av enorm betydning. Rivaliseringen er meget sterk, og det er godt å slå dem.