McMahon glad for første seier

Reservelagstrener John McMahon var fornøyd med laget sitt etter 2-0 seieren mot Wolverhampton på Prenton Park i går kveld. Det var mye positivt å trekke frem, og spesielt David Amoo får skryt.

Reservene vant i går 2-0 mot Wolverhampton, i en kamp hvor David Amoo scoret begge målene for de røde. Det var sesongens første seier for reservelaget, og trener John McMahon var fornøyd både med tomålsscoreren og hvordan laget hans spilte.

- Han scoret to bra mål. Vi ønsker gjerne at han kommer seg inn i boksen når ballen er på motstatt ving. Vi har lagt mer vekt på at han skal komme seg i posisjoner hvor han kan score mål, og vi er fornøyd med innsatsen hans, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det var mye positivt. Vi spilte bra, spesielt i førsteomgang, og fikk våre tre første poeng for sesongen. Det eneste negative var at vi ikke holdt tempoet oppe i andreomgang.

Han trakk også frem Jonjo Shelvey og Danny Wilson, som begge spilte gårsdagens kamp.

- Jeg synes begge to var strålende. Shelvey var svært energisk i førsteomgangen, og jeg synes han gjorde sakene sine veldig bra. Jeg synes også at Wilson var veldig komfortabel bak.