McMahon gleder seg til seriefinalen

John McMahon håper at hans mannskap skal avgjøre reservelagsserien til sin fordel i kveld. Liverpool-seier borte mot Manchester United er hva som kreves.

McMahons mannskap er seks poeng bak United, med to kamper mindre spilt. Dermed er kveldens kamp veldig avgjørende for hvor ligamesterskapet havner.

- Dersom vi skal vinne ligatittelen, er det kun et resultat vi kan gå for i kveld, og det er seier, slår reservelagets manager fast til Liverpoolfc.tv.

- Men som alltid vil jeg påpeke at reservelagsfotball handler om utvikling av spillere mer enn resultater. Kveldens kamp vil være en god test på hvor langt våre spillere har kommet i utviklingen, legger han til.

- Det handler med andre ord ikke om å slå United, men å gjøre de riktige tingene, tro på oss selv og måten vi spiller på, ha selvtillit til å blomstre på banen, og straffe våre motstandere når vi vinner ballen.

McMahon er fullt klar over at hans mannskap trolig står overfor sin tøffeste kamp for sesongen i kveld.

- Det blir utvilsomt vanskelig, spesielt med den begrensede troppen vi rår over for øyeblikket. Mange av våre faste spillere kan ikke spille denne kampen, men vi vil gjøre vårt beste.

- United har en mye større og sterkere tropp enn oss, og kan hente inn en rekke spillere. Uansett hvilket lag de stiller med, vil det være et formidabelt mannskap.

- Vi vil forsøke å være godt organiserte og jobbe hardt. Vi skal være vanskelige å bryte ned, og vi ønsker å spille god fotball når vi har ballen.

Reservelaget tapte 3-2 borte mot Wigan i sin forrige kamp, og McMahon ser gjerne at hans spillere slår tilbake i kveld.

- Mot Wigan sluttet vi å spille god fotball. Vi sluttet å gjøre de riktige tingene. Nå må vi finne tilbake til de gode taktene igjen, men da må vi holde sammen og fungere som et lag, ikke som individualister slik vi fremsto mot Wigan. Vi mistet konsentrasjon og fokus i den kampen.

- Vi var godt organiserte i første omgang i Wigan, men var skuffende svake i annen omgang. Vi har prøvd å se på hva vi gjorde feil, og vil forsøke å løse disse problemene på banen i kveld.