McMahon om reservelagsspillere

John McMahon var fornøyd etter 2-0 mot Wigan, og har i etterkant gode ord å si om Daniel Ayala, Victor Palsson, Lauri Dalla Valle og Dani Pacheco.

Liverpools reserver tapte årets første kamp mot Blackburn i august, og siden har ikke mannskapet til John McMahon lidd nederlag verken i liga eller cup. Den siste uka har man sikret seg finaleplass i Liverpool Senior Cup og nå sist i går da 2-0 mot Wigan ga sluttkamp i Lancashire Senior Cup. Etter kampen mot Wigan kommenterte McMahon innsatsen til noen av sine elever.

Om Daniel Ayala:
- Denne kampen passet Daniel siden det var behov for innsats og styrke, og det er noe han har i overflod. Han vant headinger, la inn noen harde taklinger og spilte bra for oss.

Om Victor Palsson:
- Palsson gjorde det igjen bra som midttopper. Han har spilt der noen ganger nå og viste gode takter i denne kampen. Forhåpentligvis kan han fortsette å bli stadig bedre.



Om Lauri Dalla Valle:
- Det er en gammel klisje, men å score er hva du får betalt for som spiss og hvis Lauri fortsetter å gjøre det kan vi ikke forlange mer. Han er i stadig utvikling og når han får sjansene, da pleier han å ta vare på dem. Lauri møtte to sterke forsvarere og det å spille mot slike spillere vil være bra for hans utvikling.

Om Dani Pacheco:
- Dani behøvde denne kampen, og den vil ha gjort ham godt. Han har vært på treningsleir med Spania U19 og slet med å henge med på tempoet. Han tok godt vare på sjansen som ga ham en scoring.



Om kampen:
- Det var hyggelig å komme til nok en finale, og det at vi får spille ytterligere en kamp er en bonus. Dette var en virkelig god test for oss mot et lag som var fysisk sterkt. De spilte med stor intensitet og markerte oss tett, slik at det ble vanskelig for oss.