Meireles har skrevet under

Liverpool FC bekrefter at klubben har signert Raul Meireles fra Porto for £11,5M. Portugiseren har skrevet under en 4-årig kontrakt.

Da har Roy Hodgson startet med å bruke pengene Liverpool forventet vil få så snart Javier Mascherano er klar for Barcelona. Liverpools hjemmeside bekrefter at klubben har betalt 14 millioner Euro, eller £11,5M for Raul Meireles. Han har skrevet kontrakt fram til sommeren 2014.

Raul Jose Trindane Meireles er født i Porto 17.mars 1983.

Den sentrale midtbanespilleren spilte i alle kvalifiseringskampene fram til VM-sluttspillet i 2010, og startet alle fire kampene for Portugal i Sør-Afrika. Han scoret det første målet da Portugal slo Nord-Korea 7-0. Totalt har han 38 landskamper og 6 mål.

Meireles har tidligere spilt på Anfield, som reserve for Porto i 65. minutt da gjestene tapte 4-1 for Liverpool.

Han har vunnet fire ligatitler for Porto og tre portugisiske cupmesterskap.

Etter at han kom fra Boavista til Porto i 2004 spilte han en periode som venstreback.

Kilde: liverpoolfc.tv