Mener laget trengte kritikk

Kaptein Steven Gerrard sier laget trengte kritikk etter det de har vist tidligere i sesongen. Det var mye av grunnen til avansementet til Europa-ligaens kvartfinale. Lagene Liverpool kan møte.

Imponert kaptein
Det var Steven Gerrard som åpnet festen på Anfield i kveld, med det viktige førstemålet som han selv sa var så viktig. Laget lå under 1-0 og da var det viktig å score først. Nå roser Steven Laget etter en vanskelig sesong, som spillerne nå håper å avslutte på beste måte.

- Vi har fått en del kritikk i det siste. Rafael Benitez er manageren og han har lov til å kritisere laget når han finner det nødvendig. Jeg tror den kritikken vår manager har kommet med er avgjørende for seieren og avansementet i kveld, sier Gerrard til Five.

- Nå vant vi denne og skal bruke fredagen til å roe ned og begynne å tenke framover til søndagens kamp mot Manchester United. Vi vet det kommer til å bli tøft, men dersom vi klarer å ta vare på formen vi har hatt og ri på den medgangsbølgen vi er i, så kan dette gå. Vi visste at Lille kom til å angripe, og det at vi tok ledelsen ga oss den roen vi trengte. Det ga oss også selvtillit, sier Gerrard.

Rafael Benitez kommenterte også kampen, etter en uke som har bydd på både storseier over Portsmouth, hard kritikk fra Albert Riera og avansement i Europa-ligaen.

- Vi visste at Lille kom til å angripe. det at vi tok ledelsen ga oss den roen vi trengte. Det ga oss selvtillit, sa Benitez til Five etter kampen.

Lagene klare
Alle lagene som er klare for kvartfinale i Europa-ligaen er nå klare. Fulham, Valencia, Hamburger SV, Benfica, Standard Liege, Altetico Madrid og Wolfsburg er lagene Liverpool kan møte i kvartfinalene som spilles torsdag 1. april, med retur torsdag 8. april. Tyske Wolfsburg var de eneste som trengte ekstraomganger da de slo ut russiske Rubin Kazan. Kvartfinalene trekkes klokken 13 fredag og vises direkte både på Eurosport og Viasat Fotball.