Mill Financial har overtatt eiernes aksjer?

Ifølge BBC har Mill Financial overtatt aksjene til både Tom Hicks og George Gillett, og dermed er det Mill Financial som synes å være eier av LFC akkurat nå. The Guardian skriver at RBS og Liverpool FC kommer til å ta opp igjen saken med High Court klokken 15.00 i ettermiddag.

Sky Sports News bekrefter nå opplysningene om at RBS og Liverpool FC vender tilbake til High Court klokken 15.00, etter at det nå hersker full forvirring omkring hvem som eier fotballklubben. Flere kilder melder nå nemlig at Mill Financial har overtatt samtlige av Tom Hicks og George Gilletts aksjer i fotballklubben.

Liverpool FC kjemper nå en kamp for at slaget som klubbens fremtid skal stå på britisk, og ikke amerikansk, jord. Klubbens styre, representert ved Essex-advokaten Lord Grabiner QC, returnerer til høyesterett i dag, for å søke om en anti-søksmål begjæring. Får han det, vil det hindre Hicks og Gilllett fra å forfølge saken rettslig i USA.

Tom Hicks fikk i går dommer Jim Jordans signatur på en midlertidig begjæring om å stoppe salget av klubben til New England Sports Ventures. Dette som en del av et søksmål mot RBS, Martin Broughton, Christian Purslow, Ian Ayre, NESV og Philip Nash, er Hicks og Gillett til sammen krever 1,6 milliarder dollar i erstatning. Hicks og Gillett blir i USA representert ved Fish & Richardson.

The Times-journalist Ben Smith melder på Twitter at dersom Mill Financial nå virkelig eier Hicks og Gilletts aksjer, og de betaler tilbake gjelden til RBS, så vil ikke RBS lenger være involvert, og avtalen med NESV vil kollapse.


Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Følg også Supporterklubbens oppdateringer på minibloggen Twitter: http://twitter.com/#!/LFCSCSB