Mindre problemer for Gerrard og Konchesky

Roy Hodgson forteller at Paul Konchesky ble tatt av banen som en forsikring. Steven Gerrard med kutt i indre øret. Torres trenger mer kamptrening. Alex McLeish var strålende fornøyd.

Steven Gerrard blødde fra øret, og kapteinen avsluttet med en bandasje rundt hodet.
- Steven fikk et kutt i indre øret, forteller Roy Hodsgon ifølge Liverpoolfc.tv på pressekonferansen etter kampen.

- Det er ikke et stort problem, men blod gir selvsagt alle panikk nå om dagen. Det var derfor han måtte forlate banen, noe som var litt ergerlig. Det er ingen stor sak.

Debutant Paul Konchesky ble byttet ut med Daniel Agger i det 78. minutt med det som så ut som en skade, men Roy Hodgson kan berolige supporterne.
- Han har ikke spilt på et par uker. Han begynte å kjenne litt i hamstringen, så vi tok ham av for å være føre var og satte inn Daniel Agger.

- Jeg synes han gjorde det bra i sin første kamp for oss. Han var veldig flink, og det lover godt for fremtiden.

Fernando Torres virket frustrert i kampen, spesielt i 1.omgang.
- Fernando jobber hardt for laget og som vi så helt til slutt var han et konstant uromoment for forsvarerne. Jeg synes dere bør gi Dann og Johnson honnør for å ligge så tett på ham og gjøre livet vanskelig for ham.

- Vi vet at han mangler kamptrening. Han gikk glipp av kamper mot slutten av forrige sesong og mistet kamper i VM. Jeg er overhodet ikke bekymret for Fernando. Han vil bli bedre ettersom sesongen skrider frem.

McLeish strålende fornøyd
Birmingham-manager Alex McLeish var meget tilfreds med sitt lag.
- Vi utnyttet ikke sjansene. Det er derfor vi ikke vant, men jeg er begeistrer for forestillingen, fortalte Mcleish til BBC etter kampen.

- Reina var fremragende. Om det var redninger i verdensklassen får ekspertene avgjørende. Men det så ut som kjemperedninger fra der jeg sto

- Vi lette bare etter killerinstinktet, men prestasjonsnivået til hele laget var fantastisk.