Mot £150M-avtale med Adidas?

Draktleverandør Adidas vil diskutere en ny 10-årsavtale med Liverpool. Klubben ønsker £15M per sesong. Adidas tror ny investering og nytt styre snart er på plass. Benfica i samtaler om Cavalieri.

Adidas skal være i ferd med å tilby Liverpool en kontraktsforlengelse av draktleverandøravtalen. Liverpools nåværende avtale er verdt £12M per sesong og utløper om to år. Ifølge Chris Bascombe har de allerede kontaktet klubben for å diskutere nye ti år.

Adidas sies å være overbevist om at ny investering er på vei og at et nytt styre vil være på plass når Rhone Group får redusert gjelden med £110M. De ønsker å starte forhandlinger med Christian Purslow for å fornye betingelsene så snart som mulig. Adidas føler seg også sikre på at stjernespillerne Fernando Torres og Steven Gerrard vil fortsette i klubben til neste sesongen.

Liverpools kommersielle avdeling vil vurdere alle alternativer ettersom de ønsker å få mest mulig ut av en avtale, men de vet at klubbens forhold til Adidas reflekterer Liverpools elitestatus.

United signerte en avtale verdt £300M for 13 år med Nike i november 2000, men den inkluderer alle merchandise-rettigheter. Liverpool ønsker å slå Chelseas 10-årig avtale med Adidas som var verdt £100M i 2005. De røde vil ha minimum £15M per år.

Cavalieri ønsket av Benfica
Sunday Mirror melder at Benfica var i samtaler med Liverpool om en overgnag for Diego Cavalieri etter torsdagens Europa League-kamp. Keeperen har bare spilt åtte kamper siden han kom fra Palmeiras i 2008.