Mot mer spilletid for Kyrgiakos

Sotirios Kyrgiakos var januar måneds store positive overraskelse. Nå er han tilbake fra suspensjon, og med skader på kollegaer går det mot mer spilletid for grekeren.

Sotirios Kyrgiakos har vært suspendert i ligakampene mot Arsenal, Manchester City og Blackburn etter de røde kortet han pådro seg i derbyet mot Everton i mars. Nå er Martin Skrtel ute med skade til april, mens Daniel Agger også er småskadet. Dermed går det mot mer spilletid for den hodesterke grekeren.

- Sotirios starter veldig bra. Han kunne ikke spille så mange kamper i starten da han først kom, fordi Carragher, Skrtel og Agger alle var tilgjengelige. Vi hentet han her fordi han er veldig god i lufta, noe han viste mot Bolton, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Han er en fantastisk proff og en veldig hyggelig kar. Han er alltid klar, og ivrig etter å lære. Jeg var overrasket da han kom, for jeg trodde engelsken hans ville være bedre ettersom han har spilt i Skottland - men han fortalte meg at han ikke kunne forstå et ord! Men jeg er veldig fornøyd med han, og håper han kan spille flere kamper, avslutter Rafa.