Møt oss på Kløfta og i Oslo

Supporterklubben avslutter sin jubileumsturne sammen med Liverpoolhjerters Ragnhild Lund Ansnes kommende helg. Da besøker vi Liverbirdsklubbene på Kløfta og i Oslo. Med oss blir mestvinnende spiller gjennom alle tider, Phil Neal.

Tusen takk til alle klubber og Liverpoolmiljøer rundt om i landet som har tatt i mot oss i høst. Det har vært en fantastisk reise som startet i Honningsvåg i juni og som blir avsluttet i Oslo – byen hvor LFCSCSB ble stiftet for 30 år siden, kommende helg.

Her er programmet som er satt opp til helgen:

10. desember: Boksignering, Oslo City. Tanum klokka 1700 -1800.

10. desember: Kløfta, klokka 19.00

Jubileumsfesten arrangeres av Liverbirds Kløfta i tett samarbeid med Supporterklubben. Det er Liverbirds Kløfta som styrer alt det praktiske rundt arrangementet. Ønsker du kontakt utover våre fellestreff på kampdagene, send mail til eller [email protected]

Med seg har Supporterklubben invitert Ragnhild Lund Ansnes, forfatter av braksuksessen "Liverpoolhjerter", ei reise i norske Liverpool-supporteres sterkeste minner. Boka kom i høst og er tidenes første offisielle klubbutgivelse fra LFC utgitt på et annet originalspråk enn engelsk og viser hva fotball gjør med fansen. Denne kvelden deler hun med oss noe av alt det utrolige hun fant ut i løpet av de tre årene hun skrev boka.

I tillegg har Supporterklubben altså med seg Liverpool FCs mestvinnende spiller gjennom tidene: Phil Neal. Neal, som fikk sitt legendariske mellomnavn "Gris" av Bjørge Lillelien under en landskamp mellom Norge og England i 1981 og spilte hele 417 kamper på rad (i nesten ti år i strekk!) i den røde trøya. Det er en rekord i engelsk fotball som skal bli vanskelig noensinne å slå. Neal er en fantastisk historieforteller -og som vinner av hele fire europacupfinaler og åtte ligamesterskap har han utrolige historier i ermet.

Det blir boksalg av "Liverpoolhjerter (-som du kan få spesialsignert til jule- og bursdagsgaver - pluss personlige eksemplarer). Det vil bli trekning av premier på inngangsbillettene.

Vi kommer også til å ha massevis av underholdning utover det offisielle ved Phil Neal og Ragnhild Lund Ansnes. Det blir visning av Liverpool kamper, kjente og kjære Liverpool sanger vil runge utover lydanlegget, Liverpool Quiz m.m

Velkommen til alle med et rødt hjerte! Hilsen Kløfta Liverbirds

Meld deg inn i Kløfta Liverbirds




11. desember: Boksignering Brynsenteret, Tanum klokka: 1400 -1500.

11. desember: Oslo (Tempest), klokka 17.00.

I år fyller supporterklubben 30 år, noe som må markeres! Supporterklubben, Liverbirds Oslo og "Liverpoolhjerter" ønsker derfor velkommen til Supporterkveld på Tempest lørdag 11.desember.

Fra kl 17:00 vil det, på Tempest, være mulig å få kjøpt årets julegavetips, Liverpoolhjerter, samt få den signert av forfatter Ragnhild Lund Ansnes og ikke minst Phil Neal.

Før kampen mellom Newcastle og Liverpool sparkes i gang kl 18:30, vil også Phil Neal, Tore Hansen og Ragnhild Lund Ansnes si noen ord. Sammen ser vi kampen og lager god stemning på Tempest. Phil Neal kommer også på talefronten igjen i pausen.

Fra kl. 21:00 og utover er arrangementet i hver enkelt sin regi, vi håper at så mange som mulig blir igjen på Tempest og koser seg bland røde venner!

Hilsen Oslo Liverbirds

Meld deg inn i Oslo Liverbirds