Murphy tror på Fulham-seier

Danny Murphy mener Fulham har intet å frykte når de gjester Anfield i morgen. London-klubbens spillere er stinne av selvtillit etter å ha slått de tyske mestrene Wolfsburg ut av Europa League.

- Liverpool har noen spillere av ypperste klasse, og de har en god hjemmestatistikk trass i all motgangen de har hatt i Premier League i år. Men de siste par årene har vi vist at vi ikke frykter toppklubbene, uttaler den tidligere Liverpool-spilleren til Press Association.

- Vi har slått Manchester United, og vi har spilt jevnt med Arsenal og Chelsea helt frem til sluttminuttene, så vi har tro på at vi kan gjøre en bra kamp på Anfield, legger han til.

Murphy var sju år i Liverpool, og ser frem til å besøke gamle tomter. 33-åringen spilte ikke da Fulham slo Liverpool 3-1 på Craven Cottage i oktober, og har fortsatt til gode å være med på å slå sin gamle klubb trass i åtte forsøk.

- Vi spilte uavgjort der sist jeg var involvert, og det var første kampen jeg har vært med på å ta poeng med Fulham på Anfield. Det var jo hyggelig.

- Anfield er en vidunderlig stadion å spille fotball på. Jeg lærte min fotball ved å se kamper der da jeg var guttunge, og noen av de beste øyeblikkene i min karriere kom på Anfield.

- Jeg ser frem til kampen, og jeg er sikker på at det blir en god atmosfære som vanlig når The Kop er involvert. Anfield har fortsatt en spesiell plass i mitt hjerte, og jeg elsker å dra tilbake dit.