N'Gog frykter ikke konkurranse

Tanken på at Liverpool muligens henter en spiss i januar har gjort David N’Gog mer motivert. Franskmannen har hatt en god start på 2010/11-sesongen.

David N’Gog ble stemt frem som LFC Standard Chartered Player of the Month for august, og spissen står med syv nettkjenninger for Liverpool på 15 kamper i alle turneringer så langt. Han er klubbens toppscorer for tiden, og en ny fulltreffer vil tangere hans beste sesong i antall scoringer for Liverpool FC. Han frykter ikke for konkurransen hvis Roy Hodgson henter inn en spiss i januar.
- Når du er profesjonell, er det normalt at treneren vil ønske å forsterke laget, sier David N’Gog til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er her nå og klar til å kjempe. Selvsagt ønsker jeg å spille og være på banen hver uke, og selvsagt vil jeg kjempe for det.

- Det er en god tid for meg (å være toppscorer), men nå er det viktigste å få laget i form og forsøke å vinne kamper. Så hvis jeg scorer mål, er det selvsagt bedre.

- Jeg føler meg tryggere etter de få målene jeg har scoret. Jeg føler meg mer komfortabel på laget den sesongen. Men jeg forsøker hele tiden å bli bedre.

David N’Gog har vokst som spiller denne sesongen. Spissen virker mer moden for oppgaven.
- Jeg vet at engelsk fotball er et kraftfullt spill hvor du må kjempe. Hvis jeg kan bli sterkere, så vil det forbedre spillet mitt.

- Jeg tilbringer tid i treningsstudioet. Jeg forsøker å jobbe med alt, men ja, jeg jobber med det (forsøker å bli sterkere).

Liverpool har to poengs forsprang på Utrecht og morgendagens motstander Napoli i gruppe K i Europa League.
- Vi har tre kamper igjen, så kanskje to seirer vil sende oss videre til neste runde.

- Napoli er et virkelig godt lag. De er nummer fem i Italia. De angriper meget bra med vinger og innlegg. Det er et meget farlig lag.