N'Gog glad for å score igjen

David N'Gog var glad for å score mål igjen, men det viktigste for franskmannen var at laget tok tre poeng. Nå håper han på en rekke med gode resultater for å klatre nærmere toppen.

David N'Gog scoret sitt første mål siden cupnederlaget mot Northampton 22. september september, da han i går headet inn kampens første mål etter 14 minutter. Det var 21-åringens 8. mål for sesongen i alle turneringer, noe som gjør han til klubbens toppscorer foran Steven Gerrard og Fernando Torres. Spissen var veldig god og bevegelig på topp for de røde i går, og var glad for å være tilbake på scoringslisten.

- Jeg hadde ikke scoret på en stund, så jeg var glad for å få et mål. Men det viktigste er så klart at laget vinner. Når du scorer tidlig, er det lettere å spille etterpå, og det er hva vi gjorde. Jeg er glad på Ryans vegne, og er også glad for å ha scoret selv, sier N'Gog til Liverpoolfc.tv.

- Det var en bra kontring på Maxi sitt mål. Jeg var glad for å være involvert, og Maxi avsluttet det strålende.

Liverpool klatret opp til 8. plass på Premier League-tabellen med gårsdagens seier, og N'Gog håper nå på en rekke med flere gode resultater.

- Jeg tror ikke vi må tenke for mye på ligatabellen. Vi må bare fortsette å spille som vi gjorde mot Villa, og fortsette i den gode stilen, der vi alle spiller sammen. Da tror jeg resultatene vil komme. Vi må vinne en rekke kamper for å komme nærmere toppen. Det er ikke lett, og vi har en tøff bortekamp mot Newcastle på lørdag, så vi må spille på vårt beste for å vinne, avslutter N'Gog.

Liverpools neste ligakamper er Newcastle (b), Fulham (h), Blackpool (b), Wolverhampton (h), Bolton (h) og Blackburn (b) før man tar i mot Everton på Anfield til vanskelig lokaloppgjør 16. januar.