N'Gog lånes ut?

Etter at Hodgson ble ny manager har det blitt spekulert i N'Gogs fremtid i klubben, og West Bromwich og Blackburn skal være interessert i å låne han. David N'Gog hevder selv at han ikke er klar over rapporterte interesser, men utelukker ikke utlån.

David N'Gog spilte sin beste sesong i 2009/2010, selv om det endte med en 7. plass og farvel til manageren som hentet han til klubben. I løpet av forrige sesong spilte den tidligere Paris St-Germain-spissen 37 kamper og scoret åtte mål for Liverpool. Selv om det spekuleres i at N'Gog vil bli lånt ut neste sesong, er han likevel fokusert på å forbedre sitt spill. ”Denne sesongen blir en viktig sesong for min egen del. Jeg må gjøre mitt beste, spille mer, og score flere mål. Vi har fått en ny manager som er utmerket, så vi må imponere han”, sier N'Gog til Skysports.

Franskmannen utelukker ikke muligheten for å bli lånt ut i ett år. Ett år på utlån kan føre til mer førstelagsfotball, enn i Liverpool hvor han må kjempe om plassen med Fernando Torres. 21-åringen har vært nevn blant neste generasjon av Frankrikes landslagspillere under ny manager Lauren Blanc. Regelmessig spill for klubblag vil være avgjørende for spill på landslaget. Med tanke på utlån har N'Gog følgende å si: ” Jeg vet ikke noe om det nå, men man kan aldri vite hva som skjer”.