N'Gog ønsker å bli

David N'Gog har blitt linket bort fra Liverpool FC både i utlånsavtaler og på permanent basis. Franskmannen selv ønsker å bli på Anfield, og ønsker å komme tilbake blant topp fire. Gleder seg til å spille med Joe Cole.

Westt Bromwich-manager Roberto diMatteo har offentlig fortalt om sitt ønske om å hente David N'Gog på lån for kommende sesong, og både Newcastle og PSV Eindhoven har blitt linket til spilleren i avtaler verdt £6 millioner. Selv ønsker franskmannen å bli på Anfield, for å hjelpe laget tilbake blant topp fire.

- Jeg er Liverpool-spiller, og jeg ønsker være involvert med førstelaget til Liverpool. Klubben hadde en vanskelig sesong i fjor, men jeg ønsker å bevise at vi kan komme tilbake blant topp fire. Jeg føler vi kan klare det, sier den tidligere Paris St. Germain-spilleren til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet at spekulasjoner er en del av fotballen, og det er noe vi må håndtere. Dersom vi henter inn nye spillere vil det være bra for laget. Selvtilliten min er god, og nå må jeg gjøre jobben min og gi mitt beste for laget.

- Jeg liker å spille for klubben, og det har gitt meg mye.  Jeg har mer erfaring nå, og jeg ønsker å være involvert, spille så mange kamper som mulig, og score mål for å hjelpe laget til seier.

Samtidig gleder han seg til å spille sammen med Joe Cole, og tror nysigneringen vil gi angrepet en ny dimensjon.

- Det er veldig bra. Han er en god spiller som vil hjelpe oss med å bli bedre. Vi mistet Yossi, men Joe er en god erstatter og det er gode nyheter for Liverpool. Han har kvalitet, har god teknikk, er rask i pasningsspillet og har mange ferdigheter. Med erfaringen han har fra Chelsea tror jeg han vil bidra med mye i Liverpool, avslutter N'Gog.