Nærmere Chamakh-avtale?

Liverpool Daily Post hevder Liverpool er optimistiske på å skrive en pre-kontrakt med Marouane Chamakh. Daily Mirror hevder at spiller og klubb er enige om en £25M-avtale.

Liverpool Daily Post nevner at Liverpool FC har økende tro på at Marouane Chamakh havner på Anfield til sommeren. 26-åringens kontrakt med Bordeaux utløper etter sesongen, og har allerede antydet at han kommer til å forlate den franske klubben ved kontraktidens slutt.

Chamakh kan signere en pre-kontrakt med en utenlandsk klubb fra og med denne måneden. Arsenal, Inter, Juventus og West Ham skal også være interessert. Rafael Benítez er allerede i gang med planleggingen av sommerens overgangsaktiviteter og har øremerket en overgang for spissen.

Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Liverpool kom til enighet om en avtale verdt £25M med Chamakh i helgen, og Anfield-klubben håper å sikre seg spillerens signatur på en pre-kontrakt i løpet av måneden. Chamakh sies å være tilbudt en femårskontrakt med £12M i singing-on-fee pluss £60000 i ukelønn. Arsenal håper å lokke spilleren til London i inneværende transfervindu ved å tilby en mindre overgangssum til Bordeaux, men Arsene Wenger skal være avvisende til å gi spilleren like gode personlige betingelser som Liverpool.