Nektet svare på spørsmål om overganger

Roy Hodgson ønsket ikke å svare da journalister spurte han om overgangsryktene rundt kjøp av Luke Young og salg av Maxi Rodriguez. Han synes timingen var feil for slike spørsmål.

Tidligere i dag ble det rapporter at Liverpool hadde fått akseptert et bud på £2.75 millioner for Aston Villa-backen Luke Young. Også Maxi Rodriguez har blitt linket bort, og fra Spania blir det rapportert at Espanyol skal være nær å sikre seg den argentinske landslagsspilleren. Roy Hodgson ønsket ikke å prate om overganger da SkySports henvendte seg til manageren.

- Ingen av dem spiller i morgen, og ingen informasjon vil bli gitt om dette.

Hodgson ville heller ikke svare på om han var ute etter å signere britiske spillere, og om han syns det var problematisk.

- Vi bytter tema. Jeg synes ikke det er riktig å prate om ting som dette i et rom fullt av makedonske journalister. Jeg synes vi skal prate om kampen, fordi det er hva som er interessant. Temaene dere tar opp nå hører hjemme på pressekonferanser i fremtiden.

- Det er viktig at blir spørsmål om kampen i disse syv siste minuttene, og jeg vil forsøke å svare på dem for de makedonske journalistene. Det skal handle om morgendagens kamp, og ikke om ting som systemer, fremtidige transfermål eller engelsk fotball sin fremtid, avsluttet Hodgson.

I følge Rory Smith i Daily Telegraph skal ikke de røde ha klart å bli enig med spilleren om den personlige avtalen.