Nemeth: - Ikke smerter lenger

Nemeth har vært ute siden november med en ankelskade. Nå håper han å være tilbake i trening med AEK til uken. Eccleston og Bouzanis fikk 90 min. Weijl debuterte. Køhlert og Sokolik i aksjon.

AEK Athen vant 3-1 hjemme mot Xanthi i går. Krisztián Nemeth er ennå ikke tilbake i spill etter ankelskaden han pådro seg for Ungarn U21 mot Italia U21 i november. Spissen har den seneste tiden oppholdt seg i Liverpool for behandling.

- Rehabiliteringen min i Liverpool går langsomt mot slutten. Heldigvis har ting gått som forventet de to ukene. Ankelen er bedre og jeg kan løpe. Jeg gjorde noen andre tester på mandag. Nå gjenstår det å se hva som vil skje når jeg setter trykk på og berører en fotball. Det oppmuntrende er at det ikke vil skade ankelen. Så i slutten av uken vil jeg returnere til Athen og begynne å trene regelmessig med laget i neste uke, uttalte Krisztian Németh tidligere denne uken ifølge nettstedet aek265.gr.

Mikel San José er i kamptroppen til Athletic Bilbao som møter bunnlaget Xerez på eget gress klokken 17.00 i dag.

I går spilte Nathan Eccleston samtlige minutter da Huddersfield spilte 1-1 hjemme mot Carlisle i League One.

David Martin satt igjen på benken for Leeds. Yorkshire-laget spilte 2-2 borte mot Hartlepool.

Dean Bouzanis voktet målet for Accrington Stanley i League Two. Hjemme på Fraser Eagle Stadium ble det 3-2-seier mot Morecambe.

András Simon var ikke i Cordobas kamptropp i 0-4-tapet borte mot Villarreal B i spansk Segunda A.

På fredag debuterte Vincent Weijl for Helmond Sport. Han kom inn ved pause da FC Zwolle ble beseiret 2-0 hjemme i nest øverste divisjon i Nederland.

Charles-Hubert Itandje spilte hele kampen for AO Kalava i 1-0-seieren mot Giannina i gresk Super League.

Køhlert og Sokolik i aksjon på La Manga
Nicolaj Køhlert og Jakub Sokolik spilte samtlige minutter for henholdsvis Danmark U17 og Tsjekkia U17 på La manga i går. Danmark-Norge endte målløst, men danskene tapte den påfølgende straffesparkkonkurransen 2-4. Køhlert scoret ett av Danmarks mål. Tsjekkia tapte 1-3 mot Nederland. Firenasjonersturneringen avsluttes med Nederland-Danmark og Norge-Tsjekkia i morgen.