NESV vil være tålmodige

New England Sports Ventures er forberedt på at det kan komme til å gå en stund før de får fullført oppkjøpet av Liverpool FC, men vil smøre seg med tålmodighet. Det melder BBC Sport.

NESV må vente en stund til før de får overtatt Liverpool FC, ettersom Tom Hicks og George Gillett har fått i stand en midlertidig begjæring om å stoppe handelen. En begjæring gitt av Texas District Court.

Etter en knusende seier i London High Court i går, som bekreftet styrets rett til å selge til NESV, er NESV-sjef John Henry beredt til å vente til begjæringen blir opphevet.

- Han er beredt til å vente til begjæringen er kjent ugyldig. Kilder forteller meg at NESV har en bindende avtale med Liverpool-styret, melder BBC sin sportsredaktør Dave Bond.

Saken skal etter planen komme opp i Texas District Court den 25.oktober, men Bond antyder at NESV og Liverpools styre vil forsøke å få begjæringen kjent ugyldig før den tid.

- RBS vil ønske å få dette avgjort innen deadline. Det pågår møter mellom advokater, spesielt advokatene til RBS, hva de skal foreta seg som neste skritt. Jeg har en følelse av at de vil forsøke å igjen legge presset over på Hicks og Gillett, slik at handelen fullføres så fort som mulig, sier Bond.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Følg også Supporterklubbens oppdateringer på minibloggen Twitter: http://twitter.com/#!/LFCSCSB