Ngog og El Zhar spiller for reservene

Ngog og El Zhar spiller reservelagskampen mot Bolton i kveld. Duran ute med ankelskade. Pacheco, Amoo og Bruna tilbake. Går for sesongen tredje seier mot Bolton. Saric for Danmark U19.

Nabil El Zhar og David Ngog fikk henholdsvis ni og tolv minutter for førstelaget mot Sunderland i går, men John McMahon avslører at begge vil få spilletid i kveldens reservelagskamp mot Bolton.
- Vi har et par spillere fra førstelagstroppen med oss, så det bør hjelpe. Nabil El Zhar vil spille en del for å få noen minutter. Det samme vil David Ngog og Damien Plessis. Det vil gi dem noen minutter fordi de nylig ikke har spilt mye fotball, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

Reservelagsmanager John McMahon håper at spillerne slår tilbake etter den skuffende 1-1-kampen mot Wigan sist torsdag.
- Guttene er klar over at de kan bedre. Jeg ville like å tro at det kommer en reaksjon i kveld,

Francisco Duran var ute i 15 måneder med kneskader før han gjorde comeback for reservelaget mot Tranmere. Deretter spilte han mot Hull og Wigan. Mot Bolton er midtbanespilleren uaktuell på grunn av en ankelskade han pådro seg mot "The Latics" i forrige uke.
- Francisco spilte veldig, veldig bra, men uheldigvis fikk han en skade i den siste kampen. Jeg synes det ble satt inn noen tøffe taklinger mot ham. Han gjorde det bra som fortsatte så lenge han gjorde, men han har pådratt seg en ankelskade nå, og den setter ham utenfor kampen.

Liverpoolfc.tv opplyser at David Amoo og Gerardo Bruna er tilbake fra skade. Pacheco er også tilgjengelig etter å ha mistet begge reservelagskampene i forrige uke grunnet spill for Spania U19.

Liverpool går for seier nummer tre mot Bolton denne sesongen. Lancashire-klubben har blitt beseiret både i ligaen og i Lancashire Seniro Cup. McMahon advarer derfor mot å undervurdere motstanderen.
- Det er alltid vanskelig når du møter noen tre eller fire ganger i sesongen. Vi spiller igjen mot Wigan i neste uke, så det kan bli tøft.

- Bolton er et godt fotballag. Vi har vunnet komfortabelt tidligere. Hvis spillerne opptrer på riktig måte, så vil man like å tro at vi har kvaliteter til å vinne kampen.

- Jeg tror ikke man kan undervurdere noen lag. Jeg vet ikke hva slags lag de kommer til å stille med. Kanskje tar de med seniorspillere. Jeg tror at de vil være klare for det uansett fordi de møter Liverpool.

Møtet med Bolton på County Ground i Leyland har avspark klokken 20.00 norsk tid, og vises direkte på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket. Vi oppdaterer også de viktigste hendelsene her på liverpool.no.

Saric for Danmark U19
Nikola Saric er tatt ut i Danmarks U19-tropp til privatlandskamp mot Frankrike U19 førstkommende onsdag, og angriperen kan av den grunn være uaktuell til kveldens kamp mot Bolton. Chris Mavinga er ikke innkalt for Frankrike.