Nicol har tro på NESV

Liverpool-legenden Steve Nicol har hatt tilhold i Massachusetts det siste tiåret, hvor han har vært hovedtrener for New England Revolution. Få er således bedre rustet til å vurdere om New England Sports Ventures vil bli en god eier for Liverpool FC.

Steve Nicol spilte 468 kamper for Liverpool i perioden 1982 til 1994. Etter å ha bodd i utkanten av Boston en årrekke vet han hvilke kvaliteter NESV besitter som klubbeier.

- Som et medlem av Liverpool-familien, er jeg spent og opprømt over at nye eiere kan komme til å ta over Liverpool FC. NESV har tatt vare på historien og tradisjonene i en av Amerikas mest kjente sportsklubber, samtidig som de begynte å vinne ting igjen. Som tidligere spiller, og nå supporter, av Liverpool FC, må jeg si at det er denne type eier som kan ta Liverpool FC tilbake der klubben hører hjemme, uttaler 48-åringen til Liverpool Echo.

- Når du har spilt for en klubb som Liverpool, kan du ikke unngå å følge med på utviklingen i klubben. Interessen for Liverpool forlater deg aldri. Jeg ser alle kampene deres på TV, legger Nicol til.

Paul Dalglish, som nylig mistet jobben som trener for Tampa Bay Rowdies, er litt mer skeptisk til NESV og John W. Henry.

- Red Sox-fans idoliserer Henry, og mener han er det beste som har skjedd klubben deres. Jeg har flere venner som er Red Sox-fans, som hevder det er store likheter mellom Liverpool og Red Sox, og at dette oppkjøpet bare kan være bra for Liverpool. Men jeg har også snakket med folk i Florida Marlins, og de er ikke like glade i John Henry. Så det er vanskelig å vite hva man skal tro på, sier King Kennys sønn til Echo.

- Liverpool har vært som en såpeopera en stund nå, og det har vært en følelsesmessig berg- og dalbane å følge klubben. Det blir nervepirrende å følge rettssaken. Alle som er glade i Liverpool ønsker bare at klubben får en trygg og stabil fremtid, avslutter 33-åringen.