Ny 3. drakt lansert

Liverpool FC lanserer i dag 3. drakten for neste sesong. Den vil ikke bli lagt ut for salg før 12. august. Plessis ønsker seg bort? Kan havne i Benfica.

I dag har Liverpool FC lansert 3. drakten for neste sesong. Denne gang har man gått for en sort drakt, med gule striper, logo og sponsor. Også shortsen og sokkene vil være svarte, med innslag av gult. Tallene både på shorts og bak vil også være gule. Adidas skal ha lagt inn så kalt TechFit og Climacool-teknologi i drakten, samtidig som man har byttet ut det påsydde Liverpool-emblemet, med å ha sydd det med laser for å få et lettere emblem på en lettere drakt.

I følge Liverpool FC sin offisielle butikk vil drakten være i salg fra 12. august. For informasjon om når drakten blir tilgjengelig via KopShop, kontakt dem på [email protected]

Plessis ønsker seg bort?
I følge France Football skal Damien Plessis være klar for å forlate Liverpool FC i jakt etter mer spilletid. Benfica skal ha forhørt seg om muligheten til å få franskmannen til Portugal på lån hele neste sesong, men skal ha fått beskjed fra Liverpool om at klubben kun ønsket å selge, og at prisen skal ha vært €700,000.

Dersom det ikke blir noen overgang til portugisisk fotball, skal spilleren ønske seg en overgang hjem til Frankrike, melder samme kilde.