Ny eier kan fjerne Hodgson

I Liverpools kontrakt med Roy Hodgson skal det være tatt forbehold om at en eventuell ny eier kan hente inn sin egen manager, mot at Hodgson får en kompensasjon.

- Roy visste at vi jobbet med å finne ny klubbeier da han skrev under for Liverpool, så det som nå har skjedd har ikke kommet som noen overraskelse på ham. Han er fullt klar over at en ny eier kan sette hans egen posisjon i klubben i fare, uttaler Martin Broughton til ESPN Soccernet.

- Men Roy hadde, og har fortsatt, tro på seg selv, og at han er kapabel til å gjøre en god jobb i Liverpool. I kontrakten hans er det beskrevet hva som kan skje ved et eierskiftet, legger styreformannen til.

ESPN Soccernet antyder overfor Broughton at klausulen i Hodgsons kontrakt går ut på at han blir betalt en hel årslønn innen 28 dager, dersom de nye eierne ønsker å hente inn sin egen manager.

- Jeg har ikke Roys kontrakt foran meg, så jeg kan ikke kommentere akkurat det, men det ligger noe i den retning i hans kontrakt, bekrefter Broughton.

- Hodgson visste omstendighetene og risikoen han tok ved å komme til klubben. Når det er sagt, så må jeg også tillegge at jeg forventer at Roy fortsetter som manager i Liverpool. Det er ingen indikasjoner på det motsatte. Men til syvende og sist vet vi alle at dette avhenger av de sportslige resultatene.