Ny medlemsrekord!

Dårlige plasseringer til tross; Liverpool FC Supporters’ Club har satt ny medlemsrekord med mer enn 36.500 medlemmer! - Det vitner om et utrolig sterkt grunnfjell og en fantastisk lojalitet ovenfor LFC, sier formann Pål Chr Møller.

Det er ikke bare på banen det har skjedd uforklarlige ting rundt Liverpool FC denne høsten. En nesten historisk treg ligastartstart, med plassering under nedrykksstreken, dramatiske dager i High Court som endte med salg av klubben, ender altså med medlemsrekord for Supporterklubben.

Supporterklubben har nå passert utrolig 36.500 medlemmer – det er flere medlemmer enn de fleste politiske partier har i dette landet og reflekterer hvilken unik plass Liverpool Football Club har i hjertene til mange.

Formann Pål Chr Møller sier at det egentlig ikke finnes fornuftige forklaringer bortsett fra at Liverpoolsupporterne alltid har vist en utrolig lojalitet mot klubben og laget sitt. Medlemmene viser med dette en sterk støtte til laget sitt etter all den motgangen klubben har hatt det siste året eller to.
- Vi kan definitivt ikke beskyldes for å ha medgangssupportere, sier en stolt formann.

Daglig leder, Tore Hansen, er også positivt overrasket over utviklingen.
- Vi hadde egentlig budsjettert med å miste noen medlemmer dette året, men så skjer det helt motsatte. Vi får mange telefoner og mailer hver eneste dag fra dedikerte røde som skal ta opp medlemskapet sitt igjen. Mange av dem har faktisk aldri vært medlemmer tidligere.

Hansen sier videre: - Det har vært mye støy rundt Liverpool FC det siste året. Supporterne har demonstrert i gatene før kamper og media har vært fulle av negative overskrifter.  Normalt slår ikke det positivt ut. Vi ser igjen at Liverpool FC ikke er som andre klubber og at vi har spesielt dedikerte supportere. Ingen tvil om det.

Er du fortsatt ikke medlem? – klikk her (medlemskap koster kr 220)

Klikk her hvis du vil melde inn et familiemedlem (velg kr 70)

Denne høsten fylte Liverpool FC Supporters’ Club Scandinavian Branch 30 år og har vært på jubileumsturne sammen med blant andre vår første President Phil Neal. Vi har tidligere besøkt Honningsvåg, Alta, Trondheim, Oslo, Mandal, Tromsø, Bodø, Asker/Drammen og Moss/Spydeberg. Før jul skal vi innom Stavanger, Ålesund, Kristiansand, Farsund, Egersund, Jessheim/Kløfta og Oslo.

Takk for støtten - Walk on!