Ny sjanse for Riera

Albert Riera er på plass i Sveits og den spanske vingen ventes å få en uventet sjanse til å få karrieren på Anfield på rett kjøl igjen. Reservekampene fortsatt på Prenton Park.

Venstrekant fortsatt i bildet
Mange vil ha vært overrasket over at Albert Riera ble tatt med i troppen som nå forbereder en ny sesong med Liverpool FC i Sveits, til tross for at manager Hodgson var klar på at han ikke ønsket å stenge noen dører.

Spanjolen ble i mars suspendert og bøtelagt for å ha uttalt seg negativt om klubben og manager Rafael Benitez, og har siden ikke vært i nærheten av å få spilletid hos de røde.

En avtale om å la spilleren gå til Spartak Moskva i april gikk i vasken som følge av for høye lønnskrav fra 28-åringen. Ifølge Liverpool Echo skal det også ha vært en episode hvor Albert Riera skal ha kommet i slåsskamp med en av troppens yngste spillere.

Med 11 spillere ute som følge av spill i VM, vil en imidlertid forvente at Riera nå vil få mye tid til å vise seg fram i de første pre-season kampene mot Al Hilal, Grasshoppers og Kaiserslautern. Selv om hans fremtid på Merseyside fortsatt virker å være usikker, tyder det på at i alle fall Roy Hodgson er villig til å gi spilleren en mulighet til å sette på plass brente broer og få i gang karrieren i helrødt pånytt.


Reservene til Tranmere
Tranmere Rovers bekrefter på sine hjemmesider at Liverpools reservelag igjen skal spille sine hjemmekamper på Prenton Park, som ligger i Wirral rett på andre siden av elven Mersey i forhold til Anfield.

- Vi er henrykt over igjen å være verter for Liverpools reserver, sier daglig leder Mick Horton hos Tranmere.

- Overenskomsten fungerte godt for begge parter forrige sesong og vi ser fram til å se dem spille igjen på Prenton Park.