Ny spiss må forsterke angrepet

Roy Hodgson avslører at dersom han henter inn en spiss, må spilleren være bedre enn N'Gog og Babel. Babel spiller gjerne mer helt fremme.

Roy Hodgson har innrømmet at Liverpool FC er ute etter en spiss før overgangsvinduet stenger. David N’Gog og Ryan Babel har vært alternativene manageren har brukt for å avlaste Fernando Torres så langt denne sesongen.
- Hvis vi kunne få en spiss som virkelig kunne lette presset vekk på Fernando Torres fra tid til annen ville det vært svært nyttig, sier Hodgson til Press Association.

- Jeg tror det ville bli toppen av kransekaken, men jeg er bekymret for ikke å få inn folk som jeg ikke tror er gode nok. Bare å bruke penger for å hente inn noen for å si at vi har enda en spiller, vil bli feil.

Hodgson ymter frempå med at en ny spiss må være bedre enn både Ryan Babel og David N’Gog.
- Babel har aldri blitt en skikkelig sjanse til å vise hva han kan. N’Gog er en spiller som viser frmegang. Jeg må være sikker på at den vi henter inn er klart bedre enn de to spillerne, så de kan ta et steg til siden. Du henter ikke inn spillere til Liverpool som ikke spiller på riktig nivå.

Ryan Babel håper imidlertid på å få mer spiletid på spissplass fremover.
- Jeg snakket med ham på begynnelsen av sesongen om dette. Det er positiv. Han lovte meg allerede da at jeg skulle spille helt fremme når han bruker meg, så det er det jeg fokuserer på. Hver spiller har sin foretrukne posisjon, men jeg vil gjøre mitt beste uansett hvor manageren bruker meg.