Ny toårskontrakt for Carra

Liverpool Echo melder at 32 år gamle Jamie Carragher kommer til å skrive under på en ny toårskontrakt med Liverpool FC før søndagens Merseyside-derby.

Jamie Carragher vil gi Liverpool et løft foran søndagens Mersyeside-derby, ved å skrive under på en ny toårskontrakt med Anfield-klubben.

Visekapteinen har lenge vært klar på at han kom til å skrive under den nye kontrakten som klubben hadde antydet at de ville gi ham. Scouseren ønsker nemlig å tilbringe hele sin aktive karriere i Liverpool FC. Nå har altså klubb og spiller blitt enige om en ny kontrakt med varighet på to år.

32-åringen ville vært Bosman-spiller etter denne sesongen, men han har aldri vurdert å dra nytte av en slik mulighet til en siste «lønningsdag».

Roy Hodgson uttalte allerede i august at han ville fokusere på å gi Carragher en ny kontrakt så snart transfervinduet var lukket. Dette arbeidet ser nå ut til å være fullført.

Liverpool Echo skriver at kontrakten ikke inneholder noen klausuler om at Carragher skal slutte seg til trenerstaben eller noe i den retning, når perioden er over. Det er imidlertid en kjent sak at Carragher holder på med sin trenerutdanning, så det vil likevel ikke komme som noen overraskelse om noe slikt skulle skje en gang i fremtiden.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken