Nye 90 minutter for Ayala

Liverpools utlånte midtstopper, Daniel Ayala, spilte som vanlig hele kampen da Hull klarte 2-2 mot Leeds i en Championship-kamp på Elland Road i kveld. Peter Gulacsi tilbake mellom stengene for Tranmere.

Det var gjestene som tok ledelsen på Elland Road, ved John Bostock etter 14 minutter. Leeds utlignet drøye ti minutter før pause ved Bradley Johnson, og så ut til å stikke av med alle tre poengene da Andrew O'Brien sendte hvittrøyene i føringen 20 minutter før slutt. Hull fikk Bostock utvist 12 minutter før slutt, men et selvmål av Johnson fem minutter senere sørget for at Ayala & Co fikk med seg ett poeng hjem til Humberside. Ayala pådro seg for øvrig gult kort i det 87.minutt.

Peter Gulacsi var tilbake i Tranmere-buret, etter å ha blitt hvilt i helgens FA-cupkamp, da Birkenhead-klubben slo Bury 1-0 borte i kvartfinalen i den nordlige avdelingen av Johnstone's Paint Trophy – turneringen for lagene i League One og League Two. Ungareren utmerket seg med en rekke gode redninger.