Nytt avslag på Babel

Sky Sports hevder at Liverpool har sagt nei til et nytt og forbedret tilbud på Ryan Babel fra Birmingham. Daniel Agger med i troppen, men Philipp Degen ikke aktuell mot Bolton(?)

Nei til Birmingham
Birmingham med nye eiere og plenty av penger søker bl.a. en ny angriper før januarvinduet stenges. Klubben fikk tidligere i dag avslag fra Tottenham på Roman Pavlyuchenko og en mulig overgang for Aruna Dindane, som har vært på utlån til Portsmouth fra Lens, synes også å gå i vasken. Ifølge Sky har nå også Liverpool avslått et nytt tilbud fra St. Andrews på Ryan Babel.

Rafael Benitez bekreftet på dagens pressekonferanse at han ikke har gitt opp håpet om å sikre seg en spiller eller to før transfervinduet stenger, og at man vil ha midler tilgjengelig hvis muligheten til å sikre seg den rette spilleren dukker opp.

Degen ute mot Bolton
Flere engelske nettsteder hevder at Daniel Agger er med i troppen mot Bolton i morgen, mens Philipp Degen ikke er blitt klar av sin skade.

Rafa kunne tidligere i dag fortelle at Agger nå er tilbake i trening, mens Degen sliter med en skade som gjorde at han ikke var på banen mot Wolves.