Nytt bud ventes fra Peter Lim

Kilder som BBC og Sky hevder nå at Peter Lim, som kjempet med NESV om å få tilslaget på LFC, sitter beredt til å komme med et forsterket bud dersom avtalen med amerikanerne ikke fullføres.

Hold dere fast, og forvent en berg og dalbane de nærmeste dagene da fremtiden til Liverpool Football Club ventes å bli avgjort.

Den siste vrien er at Peter Lim, som nå er “avslørt” som bakmann for det asiatiske budet som kjempet med NESV om å få tilslaget til flertallet i styret til LFC, visstnok skal vente i bakgrunnen og være klar til å by på nytt for klubben dersom det ikke skulle bli en avgjørelse i forhold til John W. Henry og hans menn.

Via en kilde har Lim nå lekket at “han fikk aldri sjansen til å forhandle direkte med Royal Bank (of Scotland)”. “Han forventet det, etter å ha blitt enig med styret.”

Lim skal i likhet med NESV ha vært klar til å slette all gjeld og tilby en arbeidskapital på £40M. Ifølge kilden skal amerikanerne ha fått avtalen da de tilbød å betale noe av de £40M som bankene forlanger fra Hicks og Gillett i straffegebyrer. Mannen fra Singapore skal imidlertid også ha vært beredt til å legge penger på bordet for dette.

Kjøpet LFC av NESV vil som kjent trolig bli avgjort denne uken via domstolen. Peter Lim sies å følge dette med argusøyne å være beredt til å komme med et forbedret bud dersom han får mulighet til å komme på banen igjen. Det spekuleres om Tom Hicks har noe med dette å gjøre, for å kunne argumentere med at det var investorer med bedre bud enn NESV.

Lim skal ha en formue på om lag en milliard pund, som aksjemegleren skal ha ervervet ved å satse på bl.a. moter, logistikk og matvareproduksjon. Han er dermed listet som den 7. rikeste i Singapore.

Helrøde supportere vil rynke på nesa over å lese at hans interesse for fotball skal ha utspring i at han eier en rekke barer med “Manchester United tema” i Asia.