Olsen forstår Aggers frustrasjon

Daniel Agger mener at han ikke passer inn i Roy Hodgsons spillestil, og uttrykte i går frustrasjon over å måtte slite benken i Liverpool. Danmarks landslagssjef, Morten Olsen, oppfordrer imidlertid forsvarsspilleren til å roe seg ned å se an situasjonen litt.

- Liverpool er i en fase med en ny manager. De har fått en dårlig start på sesongen. Nå handler alt om å plukke poeng for dem. Jeg tror at alle i klubben må lære hverandre å kjenne først, og deretter er det bare et tidsspørsmål før vi ser Daniel Agger på midtstopperplass igjen. Det er midtstopper han er, og der kommer han også til å spille. Det er jeg ikke i tvil om, sier Olsen til sporten.dk.

Landslagssjefen forstår dog hvorfor Agger er frustrert.

- Som profesjonell ønsker man å spille. Det vil Daniel også. Det faktum at han ikke får spille er grunnen til at han er irritert. Det er bare bra at spillere blir irritert når de ikke får spille. Det skal de få lov til å være. Da skal de få lov til å ta ut sine frustrasjoner. Det er en normal reaksjon, forklarer han.

Olsen påpeker dog at Agger må tilpasse seg Hodgsons system.

- Han må finne seg i å spille på den måten manageren sier at laget skal gjøre, uansett hvilken type fotball manageren legger opp til. Men det tror jeg ikke blir noe problem for Daniel.

I England har Aggers utblåsning mot Hodgson vakt oppsikt.

- Jeg ble meget overrasket. I forrige uke deltok Daniel på en pressekonferanse, hvor han satt ved siden av manageren og roste Hodgson for å bringe smilet tilbake hos Liverpool-spillerne, uttaler Paul Joyce, som er journalist i Daily Express.

- Jeg kan ikke tenke meg at Roy Hodgson blir særlig imponert over disse uttalelsene, legger han til.

Joyce mener det blir spennende å se om Agger blir skjøvet ytterligere ut i kulden av Hodgson på grunn av dette.

- Jeg regner med at Daniel spiller mot Northampton. Gjør han ikke det, er det på grunn av uttalelsene, og da er situasjonen alvorlig for Daniel, avslutter han.