Olympiakos vil ha Aurelio

Olympiakos ønsker seg Fabio Aurelio. Brasilianerens kontrakt med Liverpool løper ut etter sesongslutt, og grekerne håper å sikre seg forsvarsspilleren på gratisovergang.

Liverpool Echo melder at Olympiakos har varslet Aurelios agent om at de er interessert i backen, og grekerne venter nå på en respons fra 30-åringen.

Aurelio har vært mye skadeplaget i sin tid i Liverpool, og alle skadene han har slitt med denne sesongen har forsinket samtaler om en ny kontrakt med de røde. Det er uklart om brasilianeren i det hele tatt vil bli tilbudt noen ny kontrakt med Anfield-klubben.

Aurelio har startet bare 13 kamper i en sesong der Emiliano Insua har fremstått som klubbens førstevalg på venstrebacken. I tillegg har brasilianeren 10 innhopp fra benken.

Den tidligere Valencia-spilleren mistet sesongstarten etter at han skadet kneet sitt mens han spilte fotball med sine barn hjemme i Brasil i sommerferien. Den siste tiden har han slitt med en lårskade, som han pådro seg i kampen mot Blackburn i slutten av februar.

Manager Rafael Benitez håper å ha Aurelio tilbake i trening i neste uke, og at han dermed kan spille igjen før sesongen er over. Men tiden begynner å løpe ut for 30-åringen med tanke på en ny kontrakt.

Skadeproblemer har forfulgt Aurelio helt siden han kom fra Valencia på gratisovergang i juli 2006. Blant annet røk akillessenen i kvartfinalen i Champions League mot PSV i 2007, noe som gjorde at han mistet finalen mot AC Milan i Athen.

Sin beste periode som Liverpool-spiller hadde Aurelio i fjor, da han startet 27 kamper. Men denne sesongen har vært en stor skuffelse for brasilianeren. Totalt har Aurelio gjort fire mål på 110 kamper i løpet av sine fire år som Liverpool-spiller.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.