Ønsker å beholde Johnson og Lucas

Roy Hodgson sier at Glen Johnson og Lucas er med i hans fremtidsplaner. Manageren avviser rykter om Ronaldinho og Suarez, men ikke om Ashley Young.

Roy Hodgson bekrefter at Liverpool er i samtaler med Lucas om en ny kontrakt. Brasilianeren har vagt blitt linket om en overgang vekk fra Anfield, mens Glen Johnson i større grad har vært satt i forbindelse med et mulig salg. Hodgson avfeide imidlertid at man ønsket backen ut av klubben.

- Jeg tror det stemmer ja, svarte manageren på spørsmål om det var kontraktforhandlinger på gang med formspilleren Lucas Leiva. – Damien (Comolli) nevnte for et par uker siden at han ønsket å komme i kontakt med agenten til Lucas for å diskutere en ny avtale.

- For å være ærlig husker jeg ikke hvordan situasjonen var, men hvis jeg blir spurt om jeg ønsker at Lucas skal fortsette i klubben vil svaret være et rungende “ja”.

- Når det gjelder Glen Johnson vil jeg utvilsomt ønske at han er en Liverpool-spiller ut sin kontrakt og kanskje også lenger enn det. Vi er veldig fornøyd med ham. Han er en spiller i toppklasse, en landslagsspiller for England – hvorfor skulle vi ønske å miste ham?

I mylderet av transferspekulasjoner ble Hodgson spurt om Ronaldinho (Milan), Luis Suarez (Ajax) og Ashley Young (Aston Villa).

- Jeg må si, Ronaldinho og Suarez er spillere som jeg ikke en gang har tenkt på.

- Jeg vil tro at det ikke finnes en manager i Premier League som ikke har tenkt på Ashley Young, på et eller annet tidspunkt. Å tenke på og kjøpe er imidlertid to forskjellige ting. Jeg vil kunne legge fram en rimelig lang liste over spillere i Premier League som jeg beundrer og synes er veldig, veldig gode. Jeg er imidlertid redd for at det ikke er noe i ryktet om at diskusjoner har funnet sted mellom Aston Villa og Liverpool.