Ønsker to bud i løpet av uken

Formann Martin Broughton håper å få inn minst to formelle bud på klubben i løpet av uken for så å starte seriøse samtaler med budgiverne.

Flere navn har blitt satt i forbindelse med et oppkjøp av Liverpool de seneste dagene, men kineseren Kenny Huang og syrieren Yahya Kurdi har vært de mest fremtredende, men fortsatt er det ingen bud på bordet, melder Liverpool Daily Post.

Broughton ønsker at interesserte parter kan bevise at de har finansene til å gjennomføre et kjøp av klubben. Han håper å få inn to eller tre detaljerte bud i løpet av uken. Han kan da starte detaljerte forhandlinger med budgiverne som da igjen kan begynne å kikke gjennom klubbens regnskap.

Ingen av de potensielle oppkjøperne har nevnt hvor mye de vil by, men det antas at Kenny Huang & co vil stable et bud på £325M på bordet, og det er langt lavere enn de £600M Tom Hicks og Geroge Gillett verdsetter klubben til. Amerikanerne sies å foretrekke Kirdi da de vil bli sittende igjen med langt mer.

Andre interesserte skal være Rhone Group og Kuwaits Al Kharafi-familie, Rhone Group ønsket tidligere år i kjøpe en andel på 40% i Liverpool FC, men budet ble avslått av Hicks og Gillett.