Oppmuntrende takter fra Aquilani

Roy Hodgson synes Alberto Aquilani har klart seg bra under pre-season, og håper at italieneren har lagt skadeplagene bak seg. Tidligere juniorcupvinnere til Accrington.

Alberto Aquilani ble hentet av Rafael Benítez for £17,1M forrige sommer etter at Xabi Alonso ble solgt til Real Madrid. Italieneren var imidlertid ankelskadet og fikk ikke debutert før i slutten av oktober. Han slet også med et leggproblem og fikk ikke spesielt mye spilletid sist sesong. Roy Hodgson synes det han har sett av midtbanespilleren under pre-season er oppløftende, og håper at 26-åringen har ristet av seg skadeproblemene.
- Vi har gjort mye taktisk arbeid med fitnesspersonalet, men vi har egentlig bare skrapt på overflaten, sier Roy Hodgson til Daily Mail.

- Alberto har kommet veldig bra fra det, det samme har Lucas som er den eneste spilleren her som kan sies å spille regelmessig for Liverpools førstelag.

- Men Alberto må bruke disse sesongforeberedelsen til legge fitnessproblemene bak seg. Det jeg har sett etter å ha arbeidet med ham de seneste tre ukene har vært oppmuntrende. Han har jobbet bra.

Tidligere juniorcupvinnere til Accrington
Ray Putterill og Andy Parkinson skal signere for Accrington Stanley straks klubbens transferembargo oppheves. Duoen har imponert på prøvespill i Lancashire-klubben denne sommeren. Putterill vant FA Youth Cup med Liverpool i 2007, men ble frigitt sommeren 2009. Parkinson gikk til topps i FA Youth Cup sammen med Michael Owen og Jamie Carragher i 1996, men ble sluppet kort tid senere. Han fikk 164 kamper for Tranmere fra 1997 til 2003. Siste halvdel av forrige sesong spilte Parkinson for Gateshead.