Over 10000 protesterte

Ifølge Sky Sports News ble mer enn 10000 røde supportere igjen etter kampen for å protestere mot eiersituasjonen. Manageren uenige om åpningsmål på Anfield.

Med sin klare beskjed om at Tom Hicks og George George ikke er velkomne og må ut av Liverpool FC, skal mer enn 10000 fans ha blitt igjen for å vise sin protest og sin avsky etter kampen mot Sunderland.

I en ny skuffende kamp for de røde dreide mye av diskusjonen i etterkant om 1-0 målet til Liverpool, da Michael Turner sparket til ballen som lå rolig og Fernando Torres løp igjennom og passet til Dirk Kuyt som sendte den videre i nettet. Turner sa etterpå at han mente å vippe ballen tilbake til keeper slik at han kunne ta frisparket nærmere mål, mens dommeren vurderte det som at frisparket ble tatt der og da.

- Det var feil, og det var usportslig, var kommentaren til Steve Bruce i etterkant. – Alle så at Michael Turner ikke prøvde å ta et frispark, fortsatte Sunderlands manager. – Jeg så på dommeren og han tok fløyta 3-4 ganger til munnen etterpå uten å blåse.

- Ballen ble spilt tilbake, så vil det være en kraftig diskusjon om det var ment som et tilbakespill eller at han bare ville at keeperen skulle ta frisparket, mente Roy Hodgson. – Slik situasjonen var vil det være feil av meg å ikke rose mine to spillere som var våkne og utnyttet situasjonen.