Pacheco jobber med fysikken

Pacheco håper at ekstra arbeid i treningsstudioet vil hjelpe ham til regelmessig spill for førstelaget. Hans største øyeblikk i rødt så langt var fremspillet til Ngogs seiersmål mot Unirea. Dalglish fyller år.

Dani Pacheco trener regelmessig med førstelaget på Melwood. Hittil denne sesongen har den spanske U19-landslagsspilleren fått tre kamper som innbytter for Liverpool. Han har fortsatt til gode å spille fra start, men håper at ekstra fysisk trening er det som trengs for å spille seg inn på førstelaget.

- Jeg jobber hardt i treningsstudioet for å forbedre fysikken min og prøve å bli sterkere de neste årene, forteller Pacheco til Liverpoolfc.tv.

- Jeg må være tålmodig og fortsette å jobbe hardt. Det er ikke lett å spille for førstelaget i denne flotte klubben. Man må lære forskjellige ting hver dag og lytte til hva de i støtteapparatet forteller deg, og så gjøre det på banen.

- Du må være fokusert hver dag på trening, og når muligheten kommer, må jeg være klar.

Med to kamper på fire dager håper den tidligere Barcelona-spilleren at han kanskje får en sjanse.

- Vi har en veldig viktig uke foran oss. Det er viktig at vi slår Wigan på mandag fordi vi trenger fortsatt å kjempe om fjerdeplassen. Deretter har vi Europa League når vi møter Lille, noe som vil bli enda en tøff kamp, så jeg må være klar hvis sjefen trenger meg.

I sin seneste opptreden for førstelaget kom Pacheco inn som innbytter og sto får målgivende til David Ngogs scoring mot Unirea Urziceni foran The Kop.

- Det var mitt beste øyeblikk så langt i Liverpool. Det var veldig spesielt for meg.  Å spille for førstelaget og være involvert i vinnermålet foran The Kop var spesielt for meg og hele min familie.

- Det har vært en veldig god sesong for meg så langt, og det har gitt meg mye selvtillit. Jeg vet at jeg har en lang vei å gå hvis jeg skal spille for førstelaget hver uke. Jeg må fortsette å jobbe hardt. Forhåpentligvis får jeg spille flere kamper i fremtiden.

- Jeg sier bestandig at man vil forbedre seg hver dag som spiller ved å trene med førstelaget. Jeg trener hver dag med spillere som Fernando og Stevie. De snakker alltid til meg, gir meg råd og hjelper meg mye.

Dalglish har fødselsdag
Kenny Dalglish fyller 59 år i dag. Liverpool.no gratulerer.