Pacheco lånes ut til Real Sociedad?

Dani Pacheco skal være et transfermål for den nyopprykkede La Liga-klubben Real Sociedad. Utlån kan bli løsningen. Pacheco mot Mavinga i U19-finale.

Real Sociedad ute etter Pacheco
Den nyopprykkede baskerklubben Real Sociedad skal ifølge El Mundo Deportivo være interesserte i kjempetalentet Dani Pacheco. Dette er samme avis som i dag også kunne melde at Maxi Rodriguez var på vei fra Liverpool til Espanyol.

Nå er det en annen spansk klubb som er ute etter stortalentet Pacheco, som for tiden er i U19-EM, der han er toppscorer med fire mål.

Real Sociedad skal ha uttalt interesse for spanjolen, som kom til Anfield fra Barcelona sommeren 2007. Han debuterte i helrødt siste sesong.

Nå kan utlån være løsningen for Liverpool, Roy Hodgson, Pacheco og Real Sociedad. Dette kan være en god løsning for Pacheco, for å få førstelagserfaring.

Real Sociedads president, Jokin Aperribay, har bekreftet at Pacheco er en av sommerens transfermål, men er usikker på om de vil ha mulighet til å få gjennomført et kjøp av ham.

- Real Sociedad er helt klart interessert i Pacheco. Han er en spiller vi har fulgt en stund, men vi er usikre på om vi klarer å gjennomføre våre planer, sier Aperribay til El Mundo Deportivo.

Frankrike møter Spania i E19-EM
Dani Pacheco og Spania kvalifiserte seg tidligere i dag for fredagens finale i U19-EM, som spilles i Frankrike. Her møter spanjolene Frankrike og Chris Mavinga. Liverpool-spilleren spilte hele kampen da franskmennene slo Kroatia 2-1 i kveld. Kroatene tok ifølge uefa.com en tidlig ledelse ved Ademi etter fire minutter, men Frankrike kom tilbake, med mål av Kakuta etter 37 minutter og Bakumbu etter 83 minutter.