Pacheco ønsker å bli

Dani Pacheco ønsker i utgangspunktet å bli værende i Liverpool, men skal ha samtaler med Roy Hodgson om fremtiden. Glad for at manageren viste ham tillit og lot ham spille mot Rabotnicki.

Flere klubber ønsker å knytte til seg Dani Pacheco. Malaga og Real Sociedad skal lede an i kampen om spilleren, men også Benfica, Olympiacos og Genoa sies å være interessert. Pacheco ønsker imidlertid å bli værende i Liverpool, men skal snart få avklart fremtiden sin i samtaler med Roy Hodgson.
- Jeg ønsker virkelig å bli her. Jeg skal snakke med manageren om noen få dager og vi vil avgjøre min fremtid, sier Pacheco til ClickLiverpool.

- Forhåpentligvis vil jeg bli og være i stand til å få noen kamper, så får vi se. Jeg skal forsøke å jobbe, få så mange sjanser som jeg kan og ta vare på dem når de dukker opp.

Pacheco spilte samtlige minutter i 2-0-seieren mot Rabotnicki etter nylig å ha tatt sølv i U19-EM.
- Jeg er glad for å være tilbake og spille for førstelaget. Jeg er virkelig glad for at manageren viser meg tillit, så jeg vil forsøke å jobbe og gi ham noe tilbake.

- Laget spilte meget bra og vi holdt bra tempo. Det var hyggelig å være med. Jeg føler meg komfortabel på venstresiden og jeg trives der ute. Jeg har ingenting i mot å spille hvor som helst i angrepsrekken, sier Pacheco til Liverpoolfc.tv.

- Jeg fant ut at jeg jeg skulle spille på onsdag. Manageren snakket med meg og spurte hvordan jeg var fysisk. Jeg sa at jeg følte meg bra, og han sa at jeg var på laget.

- Jeg ønsker å gjøre det bra for Liverpool og gi mitt beste. Jeg har jobbet hardt for muligheten. Forhåpentligvis kan jeg imponere manageren.

Pacheco ble toppscorer i U19-EM og mottok i den forbindelse Golden Boot. Chris Mavingas Frankrike vant 2-1 i finalen mot Spania..
- Jeg nøt turneringen og det er hyggelig å få trofeet, noe som er et godt minne for meg. Uheldigvis kunne vi ikke vinne, men jeg er glad på Mavingas vegne. Han er en hyggelig gutt og jeg møtte ham på slutten av kampen.