Pacheco scoret igjen

Dani Pacheco scoret i tredje kamp på rad, og er nå toppscorer i U19 EM med 4 mål. Spania imponerte og vant 3-1 i semifinalen mot England. Nå venter Kroatia eller Chris Mavingas Frankrike i finalen på fredag.

Dani Pacheco har hatt et strålende mesterskap så langt i Frankrike, og har vært sentral for et spansk U19-lag som har imponert stort. I dag møtte de England til semifinale, og spanjolene vant sin fjerde kamp av fire mulige.

Pacheco scoret det første målet etter 12 minutter, før Keko doblet ledelsen like etter halvtimen. England slo så tilbake like etter, før Real Madrids nye stjerneskudd Sergio Canales drepte kampen like før timen var spilt. Pacheco kunne ha scoret et par ganger til, før han ble byttet ut etter 75 minutter.

Nå møter Spania vinneren av Frankike og Kroatia i finale på fredag. Dersom Frankrike vinner den semifinalen, vil de røde ha to unggutter i U19 EM-finalen, da Chris Mavinga er en sentral brikke på det franske U19-landslaget. Vi kommer til å oppdatere liverpool.no med resultatet fra den kampen senere i kveld. Den har avspark kl 19.00, og sendes på Eurosport 2.