Pacheco scoret to for Spania

Dani Pacheco scoret begge målene da Spania beseiret Portugal 2-1 i U19-EM i Frankrike tidligere i dag. Storseier for Chris Mavingas Frankrike

Dani Pacheco imponerte for Spania i kampen mot Portugal i den andre gruppespillskampen i U19-EM. I det 12. minutt sendte han Spania i ledelsen. Han tok seg inn inn like innenfor 16-meteren og avsluttet i mål. Portugal trodde de hadde fått med ett poeng da Ruben Pinto utlignet med 12 minutter igjen på matchuret. Pacheco ville det imidlertid annerledes. I det 88. minutt avsluttet han fra kanten av straffefeltet og sikret Spania alle poengene. Spania står med full pott etter to kamper, og er allerede videre før møtet med Italia i siste gruppespillskamp på lørdag.

Chris Mavingas Frankrike vant hele 5-0 mot Østerrike. Midtstopperen spilte samtlige minutter, men pådro seg gult kort like før pause. Franskmennene møter England på lørdag.

U19-EM varer frem til 30. juli. De to beste lagene i de to gruppene går videre til semifinaler.

Oppdatert: 21.07.2010 21:51.