Pacheco ser for seg utlån i januar

Dani Pacheco tror at det kan være til det beste både for ham og klubben om han får kamperfaring i en annen klubb. NESV skal diskutere transfers med Roy Hodgson.

Glad for å bli – på lang sikt
Dani Pacheco uttaler til den spanske journalisten Guillem Balague at han er glad for å ha skrevet under en ny kontrakt med Liverpool, men at han på kort sikt ser for seg utlånsspill et annet sted.

“Jeg er glad for å ha skrevet under en ny kontrakt. Jeg er oppriktig når jeg sier at jeg ser min fremtid her. Det er det jeg ønsker, men for å få spilletid, hvis det passer slik for klubben, vil det beste for meg være å gå ut på lån”, siteres 19-åringen på hjemmesiden til Balague.

“Jeg hadde samtaler med Damien Comolli da jeg skrev under en ny avtale og han fortalte meg at unge spillere som meg selv og Martin Kelly er sentrale i fremtidsvisjonene til klubben.

Jeg trener godt og Roy Hodgson er fornøyd med meg; han har sett hva jeg kan prestere i Europa League. Imidlertid, vi vil se an hvordan situasjonen er i januar og hvis klubben er enig, da kan en låneavtale være til det beste for alle parter.”


Henry og Werner på M’side
John Henry og Tom Werner har kommet over til Liverpool og vil ventelig overvære kampen mot Newcastle på lørdag. De kommer også til å svare direkte på spørsmål på LFC TV kl 18.00-20.00 mandag kveld. I tillegg bekrefter Roy Hodgson at han forventer at eierne vil snakke med ham om transfermål i januar, selv om manageren er forsiktig med å love noe overfor røde supportere.

- Vi har fått nye eiere som arbeider utrolig hardt og bruker mange timer på klubben, både fysisk da de er her for øyeblikket, og selv da de er i Amerika og bruker mye tid på å studere kamper og holde forbindelsen med oss, sa Hodgson til engelsk media i dag.

- De er veldig interessert i å få klubben framover, men de ønsker å gjøre det på den riktige måten.

- Jeg har blitt imponert av deres ideer da vi har diskutert troppen, spillere og transfers. Foreløpig har vi imidlertid ikke kommet til det stadiet hvor vi har satt oss ned og sagt at vi ønsker å gjøre ditt eller datt, det vil imidlertid definitivt være slik under våre samtaler nå som John og Tom er i landet.

- Å bare gå ut å strø om seg med penger på spillere som kan være eller ikke være en del av vår fremtid er ikke nødvendigvis den rette måten å gjøre det på. Det kan være at vi må tenke mer logisk og ikke minst gjøre mer forarbeid og ha en innstilling om at det ikke bare dreier seg om fire måneder i 2011, men at det vil ta fra 2011 til 2015 for å få denne klubben tilbake der det er ønskelig.

- Jeg tror ikke det er bare oss som er i en slik situasjon, jeg tror klubber i Premier League får press fra fans og massemedia om å gå ut og bruke mye penger. Med unntak av Manchester City, vil imidlertid de fleste klubber ha et annet syn på det og jeg kan ikke se hvorfor vi skal være annerledes enn dem.