Pacheco ukens spiller

Tre scoringer på to kamper i EM for U19 landslag har gjort at Dani Pacheco er blitt kåret til ukens spiller av goal.com. Italiensk dommer i Makedonia.

Ukens spiller i verden
Goal.com kårer hver uke ukens spiller, til en spiller som har prestert noe spesielt, enten på eller utenfor banen. Sist uke gikk prisen til Dani Pacheco, etter at Liverpools lille playmaker scoret tre mål for Spania i EM for U19 landslag.

Slik ble valget begrunnet:
”Spania er i full fyr under UEFA U19 mesterskap. Laget blir ledet av trener Luis Milla og den neste generasjonen med stjerner fra Spania har fosset gjennom gruppespillet med tre seire over Kroatia, Portugal og Italia.

Sentral har vært Liverpools angriper Dani Pacheco. Det tidligere talentet til Barcelona scoret to mål mot Portugal og fulgte opp med en imponerende innsats mot Italia sist lørdag. Pacheco scoret igjen da Spania sikret en plass i semifinalen mot England.

I tillegg til Pacheco er det noen fremragende talenter i de spanske rekker, som Ruben Rochina, Thiago Alcantara og Koke. Det vil måtte et godt lag til for å stoppe dem på vei mot tittelen.”

Semifinalen mot England spilles tirsdag kl 16.00, mens finalen går av stabelen på fredag.


Dommer mot Rabotnicki
Antonio Damato fra Italia skal dømme kampen mellom Rabotnicki og Liverpool i Skopje førstkommende torsdag.