Pepper prøvespilte for Derby

Adam Pepper kommer til bli frigitt av Liverpool etter sesongslutt. I går prøvespilte han for Derbys reservelag, og scoret ett av målene da Derby tapte 3-2 for West Bromwich.

Det er nettstedet TheRams.co.uk som melder at Derby tok Pepper i nærmere øyesyn under Derbys reservelagskamp mot West Bromwich i går kveld. 18-åringen, som kan spille både i angrep og på midtbanen, spilte i 75 minutter da Derby tapte 3-2 på The Hawthorns.

Pepper ble vurdert som et kjempetalent som skolegutt, men er nå inne i sitt tredje år ved Liverpools akademi, og TheRams.co.uk skriver at han vil bli frigitt av Liverpool i sommer.

- Vi har vært i Liverpool og sett spillerne de skal frigi i aksjon. Adam gjorde det ganske bra, så vi hadde ingenting å tape på å ta en nærmere titt på ham, kommenterer Derby-manager Nigel Clough til nettstedet.

- Adam kan spille både hengende spiss og i en rolle som offensiv midtbanespiller, legger Clough til.

- Han har ikke fått noe gjennombrudd i Liverpool, men det betyr ikke at han ikke kan slå igjennom hos en annen klubb.

Derby County bekrefter også på sine offisielle nettsider at Pepper spilte for deres reservelag i går kveld. Scouseren utmerket seg med å gjøre Derbys andre mål, som ga dem ledelsen 2-1 et stykke ut i annen omgang.

Derbys reservelag mot West Bromwich: Deeney, Croft, Mendy, Davies, Moxey, Mills, Pringle, Teale (R Connolly), Martin, Sunu (Witham), Pepper (Ball).