Perfekt start for England

Steven Gerrard hadde en målgivende og spilte hele kampen med Glen Johnson da engelskmennene vant sin andre kamp på en halv uke. Varierende resultater for øvrige røde i EM-kamper.

Stevie G sendte pasningen som gjorde at Adam Johnson kunne løpe igjennom å gjøre 2-0 i Sveits. Sluttresultatet ble 3-1, hvor Wayne Rooney og Darren Bent scoret de øvrige målene. Både Gerrard og Glen Johnson så ut til å komme igjennom 90 minutter uten problemer. Etter seier mot Bulgaria på fredag topper nå England gruppe G sammen med Montenegro på seks poeng.

Christian Poulsen, Daniel Agger og Danmark måtte arbeide knallhardt for til slutt å få seiersmålet mot Island i det 91.minutt. Liverpools representanter spilte hele kampen. Det gjorde også Raul Meireles på Ullevaal, hvor han i en offensiv sentral midtbanerolle var frempå et par ganger uten å overliste Jon Knudsen. Det ble isteden 1-0 tap og gult kort for portugiseren.

Serbia fikk en sen utligning hjemme mot Slovenia ved Zigic. Milan Jovanovic fikk først gult kort og ble så byttet ut rett etter ledermålet til Slovenia etter en drøy times spill.