Pongolle overbeviste Maxi

Florent Sinama-Pongolle overbeviste Maxi Rodriguez om at det var riktig å fortsette karrieren på Anfield. Spissene Milan Jovanovic og Nikola Zigic linkes til Liverpool.

Maxi Rodriguez har avslørt at samtaler med tidligere Liverpool-spiller Florent Sinama-Pongolle overbeviste ham om at Liverpool var riktig klubb å gå til.

- Det faktum at jeg kjente Fernando Torres og Javier Mascherano fra før gjorde det selvsagt litt mer attraktivt å komme til Liverpool, men jeg snakket også med andre om klubben. I Atletico snakket jeg både med Florent Sinama-Pongolle og Luis Garcia, og spesielt mye med Sinama. Han sa at Liverpool var en vidunderlig klubb, forteller Rodriguez til LFC Weekly.

- Han beskrev klubben som en fantastisk institusjon, og at det var godt å være spiller i Liverpool. Han fortalte meg litt om noen av de store navnene som har spilt for Liverpool opp gjennom årene, og at klubben var gjennomført bra på alt. Som spiller gleder jeg meg til å bli bedre kjent med fotballkulturen i Liverpool, legger argentineren til.

Jovanovic og Zigic linkes
Belgisk presse hevder i dag at den serbiske spissen Milan Jovanovic var på Merseyside i går, hvor han angivelig holdt samtaler med Rafael Benitez om en overgang til Liverpool. Den 28 år gamle spissens kontrakt med Standard Liege løper ut etter sesongslutt, og AC Milan skal også vise interesse for spilleren. Den lange spissen har imponert i belgisk fotball, og har så langt denne sesongen notert seg for 12 mål og tre målgivende pasninger på 21 kamper.

Agenten til en annnen serbisk spiss, Nikola Zigic, hevder ifølge skysports.com at både Chelsea og Liverpool følger hans klient. Zigic har slitt med å få fast plass i Valencias angrepsrekke, og skal ønske seg bort fra den spanske klubben nå i januar.

- For øyeblikket blir Nikola fulgt av Chelsea, Liverpool, et par tyske klubber og en italiensk klubb, siteres agent Milan Calasan.