Pre-kontrakt med Chamakh?

Liverpool Echo hevder at Rafael Benitez vil forsøke å sikre seg Marouane Chamakh på free transfer. Lokalavisen tror Maxi Rodriguez blir klar i løpet av ett døgn. Nicolas Lodeiro kommer til sommeren?

Liverpool Echo håper Liverpool FC å vinne Marouane Chamakhs gunst. Rafael Benitez vil forsøke å få Bordeaux toppscorer til å skrive under en pre-kontrakt, slik at han kan ankomme Anfield på free transfer til sommeren.

Chamakh skal ha ønske om å prøve seg i Premier League, og marokkaneren skal være ivrig etter å skrive under en pre-kontrakt med en av toppklubbene i England. Echo hevder at Arsenal ikke har fulgt opp tidligere interesse for 25-åringen, noe som skal ha satt Rafael Benitez i alarmberedskap.

- Det er ingen hemmelighet at Liverpool-manageren ønsker å styrke angrepet sitt med Chamakh. Han huker av alle de riktige boksene, spesielt siden han er Bosman-spiller, skriver Echo.

- Spilleren ivrer etter å få sin fremtid staket ut så fort som mulig, og han foretrekker at det blir gjort i dette transfervinduet. Og Liverpool står klar til å gi ham sjansen i Premier League. Dersom Liverpool får skrevet pre-kontrakt med marokkaneren vil han ikke slutte seg til Anfield-klubben før til sommeren, melder lokalavisen videre.

Rodriguez klar innen 24 timer?
Echo hevder ellers i dag at Maxi Rodriguez vil bli Liverpool-spiller i løpet av de neste 24 timene. Lokalavisen hevder at argentineren ser frem til å spille sammen med sin gamle lagkamerat fra Atletico Madrid, Fernando Torres.

Echo slår fast at høyrevingen vil koste de røde £1.5M, og at han vil skrive under på en kontrakt for 18 måneder.

Venter på bekreftelser angående Dossena og Voronin
Lokalavisen melder også at Liverpool venter på offisiell bekreftelse på at overgangene til Andrea Dossena og Andriy Voronin går i orden. Dossena er på vei til Napoli for £4.5M, mens Voronin ser ut til å havne i Dinamo Moskva for £1.5M.

Lodeiro kommer til sommeren?
Mirror hevder at Liverpool allerede har betalt £1M for å sikre seg Uruguays mest lovende fotballtalent. Det er 20 år gamle Nicolas Lodeiro i Nacional det er snakk om. Rafael Benitez har fulgt 20-åringen med argusøyne det siste året, men da Barcelona og Napoli nå begynte å snuse rundt unggutten turte ikke Rafa å vente lenger.

Mirror hevder at Liverpool hadde tenkt å vente til sommeren med å fullføre overgangen til den offensive midtbanespilleren. Men kilder i Uruguay hevder at Liverpool nå har kjøpt spilleren og betalt første avdrag på £1M, samtidig som de lar spillere bli i Nacional for å spille Copa Libertadores for dem.

Liverpool.no gjør oppmerksom på at opplysningene til tabloidavisen Mirror ikke har blitt bekreftet fra offisielt hold eller mer sikre kilder.