Premier League godkjenner NESV

Premier League opplyser i en pressemelding at de godkjenner New England Sports Ventures som ny eier av Liverpool FC.

New England Sports Ventures har bestått eierskapstesten til Premier League. Det vil si NESV har klart å bevise at de har midlene som skal til for å gjennomføre oppkjøpet av Liverpool FC, for deretter å drive klubben på forsvarlig vis. Nå står en eierovertagelse og faller på utfallet av rettssaken i High Court.

Pressemelding fra Premier League
Premier League har møtt eierne og styremedlemmene i New England Sports Ventures (NESV) angående deres foreslåtte overtagelse av Liverpool FC og har mottatt detaljer, i henhold til Premier Leagues regler, om det foreslåtte selskapet og eierstrukturen, så vel som sammensetningen av styret.

Premier League er fornøyd med informasjonen som er stilt til rådighet og at enkeltpersoner NESV har til hensikt å innsette, dersom de fullfører overtagelsen, tilfredstiller kriteriene vi har satt til eierskaps- og styremedlemstesten.

Styret i Premier League vil fortsette å jobbe med Liverpool når det gjelder denne prosessen. Vi er likevel klar over atden formelle sluttførelsen av overtagelsen ennå ikke er løst. Det er derfor upassende for oss å komme med ytterligere kommentarer på dette tidspunkt.