Premier League på TV2

TV2 bekrefter i dag at man er enig med Medge Consulting om kjøp av rettighetene til å sende fra Premier League de tre neste årene i Norge. Det er uklart hvilke kanaler som skal benyttes.

- Vi kan bekrefte at vi har inngått en avtale med Medge Consulting om rettighetene til Premier League på tv, nett og mobil for de neste tre årene, sier sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen, til Kampanje.

- Vi har også sikret oss tilgang til en ny Premier League HD-kanal som kommer til høsten. Den sender 24 timer i døgnet alle ukens dager, fortsetter Taalesen.

- Ja, vi har gjort en avtale med TV2 i Norge om Premier League. Avtalen er nå bare avhengig av en formell godkjennelse fra Premier League, sier Peter Liljestrand, som er partner i Medge Consulting.

Kampanje tror at TV2 kommer til å bygge opp en helt ny fotballkanal. Hvor TV2 Sport er i dette bildet synes noe uklart. TV2 Sport eies av TV2 sammen med Telenor, men avtalen innbefatter at det er umulig for Telenor å være sammen med TV2 om en kanal som vil koste mer enn 179 kroner i måneden.